Algemene voorwaarden

  1. Als jij je kind inschrijft bij Zwemschool Ed van Rozelaar ga je akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze zijn van toepassing op alle zwemlessen die wij geven in Zwembad Zuiderzee.
  2. Reductie per 3 maanden als volgt een kwartaal heeft 13 weken en je betaald 10 lessen. De 3 weken extra zijn voor lessen die u mist door bijvoorbeeld ziekte, vakantie en de lessen die uitvallen i.v.m de schoolvakantie`s.
  3. In de zomervakantie geld een vakantiekorting op de betaling. Inhalen is dus niet mogelijk, uitzonderingen daargelaten. Regelmatig krijg je een digitale nieuwsbrief met meer informatie.
  4. Betaalwijze is contant of via Iban NL46 ABNA 0586 8360 55 of NL73 INGB 0001 3525 35.
  5. Wij hanteren bij Zwemschool Ed van Rozelaar een opzegtermijn van 1 maand.
  6. Speciale voorwaarden voor alle zwemmers; auto,s parkeren op het grote parkeerterrein. Geen kleding laten hangen in de wisselcabines, er zijn kledinghakken aanwezig. Schoenen uit voor de kleedkamer. De zwemmers mogen geen besmettelijke huiduitslag hebben. Kauwgom of snoepen onder het zwemmen is niet toegestaan. Zwemmers die speciale zorg nodig hebben vanwege hun lichamelijke gesteldheid altijd eerst overleg met ons personeel.